menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit

  SUP


Stand-up-Paddeling (SUP) erbjuder en avslappnande och rolig aktivitet passande barn som vuxna. SUP paddling ger även väldigt bra lågintensiv core-träning som kombinerar styrka, uthållighet och balans.

SUP_AquaMarin_Miljoe.jpg

SUP paddel

Paddellängd är din kroppslängd +

Surf: 15-20 cm

Slätvatten: 20-25 cm

Tävling: 25-30 cm


SUP_Thrive-2.jpgAquaMarine_loggo.jpgAqua Marina Thrive iSUP. Stabil SUP som passar till cruising på platt vatten samt lek i vågor tack vare den integrerade kick-paden. Lätt att transportera i den medföljande påsen samt lätt att stuva i bilen eller båten. Det optimala lufttrycket är upp till 1 bar (15 psi). Brädan är tillverkad av PVC med s.k. drop stitch construction, en speciell konstruktionsteknik som möjliggör en stabilare och robustare paddelbräda. Denna konstruktionstyp gör brädan i princip lika hård som en icke-uppblåsbar bräda. Skillnaden är egentligen bara att en uppblåsbar bräda är enklare att transportera på grund av sin betydligt lägre vikt. Brädan har fyra fästpunkter för packning. Mått: 300x75x15 cm. Vikt: 7,5 kg. Lastförmåga: 120 kg. Packstorlek: 83x43x25cm.


Pris: 4 600:-. Komplett med fena, handpump med tryckmätare, packväska och rep.sats.

Tillval

Paddel.

Paddelhållare.
Säkerhetslina (leach).


SUP_paddel_sport_staellbar.jpgAqua Marina iSUP paddel Sport. Aluminium SUP paddel som kan justeras i längd. Detta gör den möjlig att anpassa till alla SUP surfare. Mycket mångsidig SUP paddel för både nybörjare samt de mer avancerade. Paddeln är utrustad med en gjutna 1,4 mm tjocka ABS blad och aluminiumskaft som ger otrolig hållbarhet.  Paddeln består av 3-sektioner, som anpassas steglöst i längder mellan 1,66-2,10 m.

Pris: 430:-


Aqua-Marina-paddle-holder.jpgAqua Marina paddelhållare för Sup. Lättmonterad paddelhållare till din SUP. Träs enkelt igenom D-ringen på Sup brädan.

Pris: 70:-


SUP_Saekerhetslina.jpgSäkerhetslina SUP Leach Aqua Marina. En smidig säkerhetslina för att förhindra att brädan flyter iväg vid ofrivilliga dopp.

Pris: 220:-

©2021 Avanza Kayak & Outdoor