menuleft_avanza Hem Produkter Uthyrning Beställning Forum Partners Om oss Kontakta oss / hitta hit
Hopfällbara Kajaker / Kanoter Uppblåsbara Kajaker / Kanoter Packraft Fiske SUP Övriga produkter REA

  Elmotor


MinnKota_Logo-1.pngMinn Kota Endura C2 är en storsäljande motor för aktermontering. Många har försökt kopiera den här legendariska motorn som fortfarande vinner tester och har en mycket hög kvalitet.

Bildresultat för minn kota endura c2Rekommenderad axellängd beror på avståndet från toppen på akterspegeln till vattenlinjen.

Maatt_akterspegel.jpg

0 - 25 cm 30" (76 cm)

25 - 40 cm 36" (91 cm)

40 - 56 cm 42" (107 cm)

Minnkota_Endura_C2_30.jpgMinn Kota Endura C2 har är ergonomisk utformad rorkult som med teleskopfunktionen kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge. Endura C2 motorerna har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV ljus.

Endura C2 serien är utrustad med oförstörbart riggrör av komposit och en motor som går tystare och svalare en någon annan på marknaden. En batteriindikator finns monterad på toppen av motorn för enkel avläsning genom en knapptryckning. Endura C2 har fem lägen fram och tre lägen på back för att reglera fart och dragkraft. Motorn skall alltid säkras upp med en 60 A säkring. Specifikation Minn Kota Endura C2 30 passar uppblåsbara kanoterna från Gumotex Alfonso och Ruby XL, som har akterspegel för motor. Vi kan äventillhandahålla andra modeller från Minn Kota.

Specifikation

Modell Endura C2 30
Dragkraft Max 13,6 kg (30 lbs)
Båtlängd - 4,2 m
Rigglängd 76 cm
Max strömförbr/h ​30 amp.
Pris 1 990:-

©2024 Avanza Kayak & Outdoor AB